Wedstrijdorganisatie

Een wedstrijd organiseren op een pumptrack; dat kunnen wij ook! Met tijdwaarneming en elektronische starthekken wordt het een groots evenement.

Kies voor een open inschrijving of laat ons een deelnemersveld regelen met professionele mountainbikers en BMX-ers. Je weet niet wat je ziet als Olympiër Twan van Gendt of de Nederlands kampioen Niels Bensink de baan rond gaat. Spektakel gegarandeerd.

Naast organisatie op maat is het ook mogelijk om onderdeel uit te maken van onderstaande series: de Ukkepuck Loopfiets Cup voor de kleinsten of de Pump Battle voor jong en oud.

Ukkepuck Loopfiets Cup

Voor de allerkleinsten! Een spannend, maar vooral leuk evenement. De kinderen vinden het geweldig en de ouders vertederend. Op de baan hoor je ‘wauw’. Rond de baan hoor je ‘aaah’.

Loopfietsen zorgen niet alleen voor plezier, maar ook voor een verbeterde motoriek en het is een speelse manier om te leren balans te houden.

Pump Battle-wedstrijd

Een spectaculaire, spannende wedstrijd voor fietsers, skaters of steppers op onze mobiele pumptrack of op een permanente pumptrack.

Met onze tijdwaarneming en elektronische starthekken wordt de Pump Battle een échte wedstrijd. Wij kunnen de gehele organisatie en communicatie regelen!