pumptrack container

Alles wat je nodig hebt

De Pumptrack Container is een uniek totaalconcept en bevat alles wat nodig is om kinderen buiten of binnen te laten sporten: een eenvoudig te monteren pumptrack, speciale fietsen en bijbehorende bescherming. Plaats de container in de wijk, bij een school of bij een BSO. Het is namelijk een perfecte afwisseling voor een gymles en ideaal voor naschoolse activiteiten.

Van wijk tot wijk

We willen allemaal dat kinderen in beweging komen. Maar daar is wel een stimulans voor nodig. Drempels moeten weg en de toegankelijkheid moet omhoog. De Pumptrack Container biedt de oplossing; een duurzaam initiatief, want de container komt naar de kinderen toe. De container is bijna overal te plaatsen en trekt van wijk tot wijk, van dorp tot stad.

De Pumptrack Container maakt sporten toegankelijk voor iedereen, ook voor minder valide kinderen.

Heel duurzaam

Goed voor lichaam, geest, maar ook voor het milieu. Dat vinden wij belangrijk. Daarom is het frame van de pumptrack gemaakt van schroot, van hout (met FSC-keurmerk) of een combinatie van beiden. Extra grondstoffen zijn bij het vervaardigen nauwelijks nodig. En omdat de container eenvoudig te verplaatsen is, kun je optimaal je doelgroep bereiken.

En heel veilig

De Pumptrack Container heeft natuurlijk een WAS-certificaat. Dat houdt in dat het voldoet aan de veiligheidseisen die worden gesteld in het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen. De pumptrack is gekeurd door een aangewezen keuringsinstelling en wordt geleverd met een gebruiksvoorschrift, veiligheidsinstructies en waarschuwingen. Daarnaast kan Pumptrack.nl lessen en workshops geven, voor kinderen én begeleiders, om ervoor te zorgen dat de pumptrack verstandig en veilig gebruikt gaat worden.

Groot bereik, groot plezier

Flexibel en mobiel. De Pumptrack Container biedt voordelen die trapveldjes of skateparks niet hebben. Maar het mooist van alles is dat het op een laagdrempelige manier de jeugd met veel plezier weer in beweging krijgt. Dat noemen we ‘meer waarde voor je geld’. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of een container op maat!

Ervaren wat je met een pumptrack kan?

We verhuren ook modulaire pumptracks; tijdelijke banen die we in een proefopstelling kunnen plaatsen.