Pumptrack bouw

Advies, ontwerp
& ontwikkeling

Naast de verhuur van pumptracks en het verzorgen van workshops en events, bouwen wij permanente pumptracks. We houden ons dan bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van een pumptrack van asfalt of halfverharder zoals gralux. Wij verzorgen het gehele traject; adviseren, bouwen en opleveren van een multifunctionele urban playground voor alles wat rolt.

Bekijk onze referenties

Veilig en betrouwbaar

Wij bouwen volgens NEN-norm en leveren de pumptrack op met een WAS-certificering. WAS staat voor Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen. Dit certificaat van goedkeuring is verplicht. Daarnaast krijgt de pumptrack het keurmerk van de KNWU; het is dus gebouwd volgens de richtlijnen van deze sportbond voor wielersporten.

Eén aanspreekpunt

Voor alles. Dat zorgt voor duidelijke communicatie en een realistische planning. Dat zorgt ervoor dat het project soepel verloopt. Het team van Pumptrack.nl heeft bovendien alle noodzakelijke expertise in eigen huis; een bouwkundig ingenieurs, ex-topsporters en bouwvakkers met specifieke ervaring. Alle disciplines die nodig zijn om een pumptrack toekomstbestendig op te leveren.

Lees hier de Algemene Leveringsvoorwaarden

Asfalt

Pumptrack_Papendal_03

+ Goede prijs-kwaliteitverhouding
+ Flexibiliteit qua ontwerp
+ Geschikt voor alles op wieltjes
+ Vandalisme-proof
+ Onderhoudsarm

Gralux

PTNL_20_PH_GRALUX_2

+ Qua kosten aantrekkelijker dan asfalt
+ Relatief korte bouwtijd
+ Flexibiliteit qua ontwerp
– Alleen geschikt voor luchtbanden
– Vergt meer onderhoud

Ervaren wat je met een pumptrack kan?

We verhuren ook modulaire pumptracks; tijdelijke banen die we in een proefopstelling kunnen plaatsen.