pump battle

Sporten en
bewegen

Dit evenement is er voor iedereen: van jong tot oud, van beginner tot professional, met loopfiets tot mountainbike en alles daartussen. Dit evenement, georganiseerd is samenwerking met KNWU, is er om op een laagdrempelige én spectaculaire manier kennis te maken met de fietssport.

Dezelfde pumptrack, dezelfde kansen

De Nederlandse Pump Battle Tour bestaat uit diverse voorronden waarin deelnemers zich kunnen kwalificeren voor de grote finale tijdens het Olympic Festival in Scheveningen deze zomer.

De voorronden worden gereden op dezelfde pumptrack, met dezelfde tijdwaarneming. Zo kunnen we alle deelnemers vergelijken. Online houden we de stand bij.

Grote finale

Tijdens de Olympische Spelen in Tokio, organiseert NOC*NSF het Olympic Festival op het strand van Scheveningen. Daar kun je kennis maken met diverse olympische sporten.

Wielerbond KNWU is er ook, met onze pumptracks. Op een van de dagen zal de grote finale van de Nederlandse Pump Battle Tour plaatsvinden op die pumptrack. Op twee identieke pumptracks strijden de finalisten tegen elkaar. Word jij de winnaar?

Meedoen aan de Pump Battle Tour?

Schrijf je nu vrijblijvend in. We nemen contact met je op met meer informatie!