Over ons

Er is een uitdaging nodig

Een pumptrack is misschien wel dé oplossing voor een van de belangrijkste maatschappelijke vraagstukken van deze tijd: hoe krijgen we kinderen en tieners naar buiten en in beweging? Want moderne technologie heeft ons spelcomputers, tablets en smartphones gegeven: alternatieven met een enorme aantrekkingskracht.

Snel en veilig

Er is dus een prikkel nodig. Een uitdaging. En wij denken dat een pumptrack juist die dingen te bieden heeft. Het is snel, veilig en je hebt het snel onder de knie. Het combineert de voordelen van een BMX-baan en een skatepark en geeft dé kick om weer lekker actief bezig te zijn.

In beweging

Pumptrack.nl biedt alles wat nodig is om kinderen te laten sporten: we ontwikkelen tijdelijke of permanente pumptracks, organiseren evenementen en bieden met de Pumptrack Container een uniek totaalpakket aan: en eenvoudig te monteren pumptrack, speciale fietsen, bescherming én lesmateriaal. Het is de perfecte aanvulling op de gymles en ideaal voor naschoolse activiteiten.

Duurzaam

Goed voor lichaam, geest, maar ook voor het milieu. Dat vinden wij belangrijk. Daarom is het stalen frame van onze demontabele pumptracks gemaakt van schroot. Extra grondstoffen zijn bij het vervaardigen nauwelijks nodig. En als je toe bent aan een nieuwe pumptrack, dan wordt de oude gebruikt voor andere toepassingen.

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws over evenementen die gaan komen en de mooie dingen die wij doen. In je mailbox!